onsdag 20. oktober 2010

Hektiske dager og mange baller i luften

Gutta krutt her i Arusha har mye å gjøre om dagen. Det blir lange dager, og vi får stadig nye oppdrag og oppgaver.

Vi begynner å komme godt inn i de daglige rutinen. Nå er vi så heldige å få være med på utarbeidingen av Chrisc's Workplan for 2011. Det er en fin måte for oss å sette oss inn i hva som skjer, og få oversikt over hva som som skal skje framover.

På lørdag fikk vi også være med på semifinalen i Chrisc ligaen. Det var veldig morro å se. Mye fin ungdom, og et enormt engasjement.

Ellers så går no dagene her i Arusha. Vi koser oss her, og vi har det veldig bra. Vi føler at det er bruk for oss her, og det er en veldig god følelse.

Mange sier at et bilde sier mer enn 1000 ord, så istedet for å skrive masse tull her (for er egentlig ganske sliten i hodet etter en lang dag), så kan dere få se noen bilder jeg har tatt. Men først kommer en film som jeg og Eirik skrudde sammen etter semifinalene på lørdag...






















4 kommentarer:

Birgit sa...

Utrolig bra tekst, foto og film! Du kan det, Martin!

Digg at dere har mye å gjøre. Dere gjør nok en god jobb, Gutta krutt!
Stå på!

Lisabeth sa...

Hei Martin!
Veldig fin blogg og nydelige bilder! Du er flink.
Håper dere har det fint.
En ting jeg lurte på. Hvordan får du til at bildene dine blir vist i den lille boksen opp i hjørnet? Med meg viser det bare google-bilder..?
:-)

Martin sa...

Takk for det!
Du må opprette et album i pacasa, og gjøre det offentlig. Etter du har gjort det, så skriver du bare inn brukernavnet i gadget instillingen og velger det albumet du vil ha... og vips så er de der:)

Lisabeth sa...

Okei. Tusen takk! :-)